Artikelindex

Club Info

 

 

Beste wandelliefhebbers,

Wij zijn zeer verheugd u te mogen begroeten op de website van onze wandelclub " Torenvrienden ". Via deze we willen we u praktische en handige informatie meegeven omtrent het reilen en zeilen van onze wandelclub. De samenstelling van ons bestuur vind je verder in de bijlage zodat u bij vragen en / of opmerkingen steeds een bestuurslid kunt contacteren.

Onze club maakt deel uit van Wandelsport Vlaanderen, waardoor u als lid ook automatisch verzekerd bent bij deze federatie en u tevens de driemaandelijkse Walking Magazine ( één per gezin ) ontvangt. Wandelsport Vlaanderen is tevens aangesloten bij het Belgisch Volkssport Verbond dat op zijn beurt deel uitmaakt van het Internationaal Volkssport Verbond.

Onze wandelclub ( opgericht in 1980 ) telt ongeveer 280 leden. De wandelingen zijn voor recreatieve wandelaars met korte wandelingen van 4 - 6 en 10 km. Het zijn telkens drie verschillende parcours. Bij het combineren van de drie verschillende parcours kunt u ook 14 - 16 en 20 km wandelen.

Wij streven ernaar om het onze leden zo aangenaam mogelijk  te maken. Het bestuur wenst te werken met een open visie en daarom vragen wij aan alle clubleden" is er iets dat jullie niet zint laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat de nodige acties ter verbetering kunnen genomen worden.

Zoals u  ziet , heeft onze club u veel te bieden en maakt u  een goede keuze om lid te worden van onze club.

Sportieve groeten en vooral veel  wandelplezier. Hopelijk tot binnenkort !